Spøger det? Vi kan hjælpe, hvis I oplever: 
  • Lyde, uro, angst, uforklarlig dårlig, trist eller negativ stemning
  • Syn, skygger, lugte
  • At I støder ind i noget, eller nogen rører jeres krop eller hår, selvom I er alene hjemme
  • At børn og dyr er urolige eller unaturligt ofte bliver syge
  • Når alt for mange ting "går galt" uden I kan forklare det
  • At ting flytter sig, når lamper, el-apparater og vandhaner tænder sig selv eller virker ikke
  • ... at nogen vil sige jer noget
Ring eller skriv en kort besked til mig på nummer 41850208.
- så kan vi få opklaret og løst situationen.

Du kan også skrive en besked nu på kontakt siden.
 
 
 Spooky? If we can help Danes we can help you too ;o). Please see my page about ghostbusting in English and read article in the Copenhagen Post about ghostbuster Juri.

Sådan foregår det:


1 Du kontakter os via telefon eller SMS på 41850208.

2 Vi ringer tilbage og får en snak om, hvad I oplever. Samtalen bruger vi også til at få et clairvoyant indtryk af jeres "gæst" eller gæster.

3 Vi aftaler besøg hos jer, typisk inden for ganske få dage.

4 Besøget tager halvanden time, og er helt udramatisk, så børn og sarte sjæle kan sagtens være hjemme. Efter en indledende kop kaffe, som også er til for at "gæsten" kan se os an, går vi rundt i jeres bolig/erhvervsmål og får bedre kontakt med den eller de afdøde.

5 Når det er tid, sender vi den afdøde afsted ...

6 ... og vi renser derefter boligen. At rense betyder, at vi ændre stemningen i huset, så rester af den afdødes energi forsvinder, og boligen igen bliver rar at være i.

7 Vi slutter af med at fortælle jeg, hvad vi har oplevet, hvem den eller de afdøde var, og hvorfor han eller hun var blevet hængende i de levendes verden.

8 Ca. en uge efter besøget ringer vi for at følge op. I de få tilfælde, hvor et ektra besøg er nødvendigt, kommer vi selvfølgelig igen, uden at det koster jer noget.

Samlet pris er kr. 800 kr. inkl. transport.
 
Vi kører overalt i København og på hele Sjælland.

Jeg samarbejder med en meget dygtig kvindelig kollega. Vi deltager begge i forberedelsen og som oftest også i selve husrens hos jer. Vi har erfaret, at ligesom i de levendes verden, så foretrækker nogle afdøde at tale med kvinder og andre med mænd.

Vi lægger vægt på, at den afdøde selv bliver klar til at tage afsted fra boligen, og det kan godt kræve lidt dialog mellem den afdøde og os. Det mest hyppige er, at vi beder den afdøde gå op i lyset (himlen). Den afdøde valgte den mulighed fra, da vedkommende døde, eller var så konfus, at hun missede muligheden. Nu har han eller hun brug for hjælp til at åbne døren på ny. Det er den hjælp vi giver.

Nogle gange finder vi ud af, at gæsten "bare" er et familiemedlem, der er gået bort eller en engel, som besøger jeres bolig for at passe på jer. I disse tilfælde er det jer (de levende) som beslutter, om vi skal bede gæsten gå eller blive. Typisk bliver kontakten mere diskret, når gæsten ved, at I kender til hans eller hendes tilstedeværelse.

Betalingsbetingelser
På dagen. Betaling via MobilePay eller kontant. Afbud skal meldes senest samme morgen.

Ring eller skriv en kort besked til mig på nummer 41850208.
- så kan vi få opklaret og løst situationen
 
Du kan også skrive en besked nu på kontakt siden.
   
 
 
Juri Christensen | Roskilde  | Tlf.: 41850208