Lær Reiki healing / Symboler
 
Symboler
I Reiki systemet bruges fire symboler (reelt er to af "symbolerne" ikke symboler men kanji skrifttegn). Uanset hvad, kalder jeg hellere de fire symboler for kvaliteter.
 
Der er megen mystik om symbolerne. Dels fordi nogle Reiki skoler/linjer har gjort symbolerne hemmelige, forbeholdt eleverne, og det er egentlig cool nok. Men der er også en anden grund: Det er nemlig ikke meningen, eller muligt, at forstå symbolerne med rationel tænkning. Symboler er og skal være mystiske i den forstand, at de taler til vores underbevidsthed, og anstrengelser for at forstå symbolerne, vil blot skubbe forståelsen længere væk.
 
Reiki symbolerne er spændende. Ikke de tegnede symboler som sådan, for symbolerne er blot symboler, men fordi symbolerne peger os retning af nogle grundlæggende kvaliteter i vores indre, som vi via kurserne og vores videre arbejde med Reiki kan arbejde med at forstå på flere og dybere måder. Alle måder og dybder er rigtige. Alt er godt.
 
Der er mange måder at lære symbolernes kvalitet på. Ud fra din læringsstil og dine behov prøver jeg på kurserne at finde den måde, som rører dig, og som du kan arbejde videre med.
 
Nedenfor forsøger jeg, på én måde, at formidle til dig, min forståelse af de kvaliteter, som symbolerne står for. Det er også en lang læringsproces for mig; som slet ikke er færdig.
Symbol / kvalitet nr. 1 (Cho Ku Re, Grounding / at føle sig på plads i sig selv)
 
 
Symbol / kvalitet nr. 2 (Se He Ki, Bevidsthed / sansning)
 
 
Symbol / kvalitet nr. 3 (Hon Sa Ze Shon Nen, Kærlighed / forbundethed)
 
 
Symbol / kvalitet nr. 4 (Dai Kômyô / Det mystiske element)

Jeg prøver i videoen nedenfor at vise dig Dai Kômyô kvaliteten, som jeg aktuelt mærker den. Hvis du synes, at det er svært at sætte ord på kvaliteten, og beskrive med forstanden; så er du helt på rette vej :o).
 
     The moment is missed
     from moment to moment
          Tantra mester Sohan Qadri
 
Juri Christensen | Roskilde  | Tlf.: 41850208